Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Av Joel Louis

Forsto du at hastigheten på en persons gang er en presis prediktor for forventet levealder? Lurer på nøyaktig hvordan er dette mulig? I begynnelsen hadde jeg også stor tvil om dette. Jeg kunne bare ikke knytte hastigheten på noens ganghastighet med antall år som personer kan leve. Men da jeg begynte å forske på emnet, kom alt krystallklart.

Det er en forskningsstudie i Journal of the American Medical Association, i sin utgave i januar 2011, som kaster lys inn i en forskningsstudie som avslutter den ovennevnte skriftlige uttalelsen. Når du tror på det, gir det ideell mening. Normalt har folk som har raskere gangarter en tendens til å være i en mye bedre fysisk tilstand enn de som går i et lavere tempo. Så hvis du går raskt innebærer det at du er i god form og av den grunn er i stand til å oppnå mye mer (treningsmessig) enn de som er ute av form, i tillegg til at de trenger mye mer tid for å oppnå nøyaktig Samme mål.

Hvis du går med jevne mellomrom, vil du glede deg over fordelene ved å gå. Ikke bare du vil se så vel som å føle deg mye bedre, men du vil på samme måte holde under signalene om en usunn kropp; For eksempel høyt blodtrykk, høye nivåer av kolesterol så vel som blodsukker. Når du reduserer disse risikoene, vil det være rettferdig å oppgi at du øker mulighetene dine for å leve et lengre liv, er fornuftig?

Nå, for de som ikke kan eller ikke vil gå ut, så vel som glede over fordelene med en gangrutine, er det alltid et alternativ. Jeg personlig tror at en av de aller beste maskinene for husets sentrum enheter som er tilgjengelige i markedet, er en elliptisk trener. Hvorfor? Siden de er enkle på skjøtene, er de ikke så dyre så godt som de kan i form praktisk talt over hele hjemmet ditt. Prøv en i tillegg til å publisere kommentarene dine her!

Om forfatteren

Joel er en sportsfan som nylig fant fordelene med en gangrutine. Når han ikke kan gå ut på tur, liker han å bruke en tverrtrener. Han mener at hvis du er i stand til å etablere en elliptisk trening, vil du også glede deg over fordelene med et lengre levetid. Han oppfordrer deg til å se det elliptiske evalueringsnettstedet for fitnessinstruktør som han produserte der du kan sjekke ut mye mer om hvilken type Cross Fitness -instruktør er mange praktiske for deg så vel som din situasjon. Se www.topfitreviews.com

Link til dette innlegget: Vil du ha lengre liv? Hurtig gangen din!
Relatert gå ned i vekt raskere ved å oppdage tid til å trene av Kathryn Martyn Smith M.NLP

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *