Det ville virkelig være fantastisk å ha en fullført spedbarnsbok på slutten av ens første første år med foreldreskap, men husker å fylle den ut når månedene går ikke raskt for mange av oss. Dette livet er fartsfylt. Hvis en påminnelse om å gjøre noe ikke er på min verdifulle kloke telefon, vel, det er mulig at jeg ikke vil huske på det i det hele tatt.

Skriv inn min egen bit -historie. Når du registrerer deg på dette nettstedet, begynner du å få e -postpåminnelser med å komponere spørsmål som passer til babyens alder. Svar på dem så vel som din online spedbarnsbok vil fylle ut. Til slutt kan du kjøpe en vanskelig kopi av boken. Legg til bilder hvis du vil.

Procrastinators, gleder deg. Det er en snooze -knapp på disse e -postene. Hvis du klikker på “Påminn meg senere”, vil den neste e -posten din fra systemet inneholde et konsolidert visning av alle komponeringsmessige spørsmål i køen. Hvis du ikke bryr deg om en bekymring eller tema, kan du bare unngå det, så vel som den siden ikke vises i boken din.

Tilgang til journalprosessen din er gratis, så vel som du kan dele den med kompiser og familie. Kreditthistorikkkortet kommer bare ut når du velger å skrive ut en bok.

Hvis dette er så bra for deg, tenk på å bare sende e -post til spedbarnet ditt når stemningen slår deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *