som barn, jeg var en glupsk leser. Kanskje fordi jeg ikke hadde noen videospillkonsoll. Jeg gledet meg over fiksjonen opp gjennom slutten av 20-årene, studerte litt litteratur på college, men da jeg var 30 år, hadde internett virkelig tatt av, og ga meg mye mer bite-størrelse innhold i magasinet enn noen gang, og Når Julian ble født, var lesetiden min dedikert til babypleie, foreldreskap og åååååååååååååååååk.

Jeg glemte hvor mye jeg elsker å lese romaner, og gjorde det sjelden. Men for omtrent et år siden, da jeg fikk Scarlett et bibliotekskort, startet jeg en ny vane. Hver gang jeg tok bøker ut av biblioteket for henne, så jeg også på et par for meg selv. Noen var raske, lette leser at jeg sluppet ned som Diet Dr. Pepper. Noen valg jeg tok var revisjoner av forfattere jeg elsket tidligere, som Mona Simpson. Jeg ble salig ut på lesing og tilbrakte tid hver natt i sengen med en bok.

Til bursdagen min i mai ga svigerforeldrene meg en Kindle Paperwhite. Dette er det rimeligere av Kindles – litt over $ 100 – og den har en svart -hvit skjerm, uten andre funksjoner utover å velge bøker fra Amazon Store og lese dem. Det er virkelig som å ha en magisk bok. Så snart jeg er ferdig med en bok, kan jeg laste ned en ny, trådløst, bare sitte i sengen min, eller hvor som helst som gir helt gratis Wi-Fi.

Jeg har vært en lesemaniac, for da, avsluttet en bok hver uke.

Da college -romkameraten min, mor til to små barn, beklaget på Facebook om at lesepraksisen hennes er blitt fullstendig kastet, tenkte jeg: “Å ja, det skjedde også med meg. ”Jeg forsikret henne om at jeg opplevde tapet av lesing i livet mitt forbundet med å få små barn, men jeg hadde spratt tilbake med full styrke.

Folkene på Kindle satte en Kindle-ild i mine varme små hender de siste månedene, og her er en rask omgang på fordelene hvis du tenker på å få en:

Full nettbrettfunksjonalitet: Retting på nettet, gjør Facebook, la deg se videoer, bruke Netflix og mer, alt for mindre enn en iPad. Faktisk er den minste og rimeligste av Kindle -brannene $ 159 fra og med dette forfatterskapet, og jeg ga foreldrene mine en for bursdagene deres i forrige uke. (De har samme bursdag!)

Kindle Helt fritid: For barn i uavhengig tablettbruksalder er dette en kul funksjon som jeg ønsket å oppdage på iPad og ikke har gjort det. Sett opp en profil for hvert barn og fyll den med bøker, apper, videoer som du har det bra med dem som har. Begrens deretter tidene for lesing og spill. For eksempel 30 minutters spill, men ubegrenset boklesing. Kul funksjon, selv om det er litt klumpete å bruke – foreldrene skal logge inn og ut ved hjelp av en kode før barnet kan komme inn på deres helt fritidsområde.

Farge: Fordi fiksjon er min lidenskap, er jeg fornøyd med min svart og hvitt papirhvit skjerm. Hvis jeg skulle flytte forbruket av ekte Easy Magazine eller kokebøker til Kindle, ville jeg sannsynligvis valgt fargeskjermen.

Så hva leser jeg? Jeg har lest mye dritt, fordi jeg ofte blir lokket av billige priser, og vel, i noen tilfeller får du det du betaler for. (Merk til meg selv: Koble Kindle til bibliotekskontoen din, dum rumpe. Hvorfor har du bare gjort dette en gang? Du kan lese alt du vil gratis. Slutt på notatet til meg selv.) Men jeg har lest mye at jeg ‘ Jeg har glede av også.

Her er en liste over ti tretten bøker jeg ikke er flau over å fortelle deg at jeg har lest. Alle disse tilknyttede lenker er til Amazon.com, det eneste stedet å få en Kindle, antar jeg. Jeg legger stjerner ved siden av mine fem beste.

Meg før deg av Jojo Moyes – en rik mann sliter med sitt nye liv som en kvadraplegisk etter en ulykke. Historien handler om forholdet han har til sin omsorgsperson, en ung kvinne i arbeiderklassen. Det tok meg noen få kapitler å komme inn på dette, men jeg var helt fordypet mot slutten.

The Silent Wife av A.S.A Harrison-et forhold til forhold-susspent, sammenlignbart med Gone Girl. Et par har et godt liv på overflaten, men når han blir noen andre gravide og ikke forteller henne, og hun vet, men ikke forteller ham at hun vet, blir det spennende.

Min Hollywood av Mona Simpson* – Historien om en ny mor som mister sin følelse av selvtillit og rom i livet sitt for sitt arbeid som komponist da hun og mannen hennes flyttet til LA for å forfølge karrieren. Også historien om husarbeidere i LA som jobber for disse familiene og sender pengene sine hjem til Filippinene. Stor karakterutvikling og skriving. Must-Read for Working Moms, Artist Moms, L.A. Moms og Mothers of Filipino Descent.

Nå skulle jeg avbryte listen min for å si at jeg måtte gå tilbake og se på Amazonas -sidene for at disse bøkene skulle huske navnene. En merkelig ting med å lese på Kindle Paperwhite er at du ikke har bokomslaget foran deg hele tiden, og heller ikke tittelen. Jeg kan være helt i en bok og aner ikke hva den heter. (Merk til Amazon: Hvorfor ikke sette tittelen i bittesmå bokstaver på Bottom på skjermen?)

OK, tilbake til listen.

Mannens hemmelighet av Liane Moriarty – en håndfull australske forstadsmødre -liv krysser hverandre rundt en hendelse som fant sted mange år tidligere. Denne var god, men jeg foretrakk hva Alice glemte, av den samme forfatteren, om en kvinne som våkner fra en mindre ulykke etter å ha glemt de siste ti årene av livet hennes, som inkluderer å ha tre barn og oppløsning av henne en gang lykkelig ekteskap. Ingen av bokene er veldig intellektuelle, men interessante lokaler.

Lyset mellom hav – sannsynligvis det mest litterære arbeidet jeg har diskutert så langt. Tragisk, hjerteskjærende historie om en fyrtårn i Australia, hans kone og barnet som de begynner å oppdra. Du vil ha store følelser når du leser dette.

Coming Clean: Et memoar av Kimberly Rae Miller – Jeg har kanskje tatt tak i denne fordi det var $ 4,99 på Kindle, men jeg gledet meg virkelig over det. En ung kvinne beskriver livet hennes som vokser opp som barnet til idiosynkratiske hamstede og all skam og harde arbeid det tok for å skjule hemmeligheten deres og holde familien sunn. Litt vondt å lese, men inspirerende også. Også? Jeg vil aldri se hamardere og gawk på eller håne disse menneskene.

Da jeg fant deg* av Catherine Ryan Hyde – valgte jeg også denne fordi den var $ 0,99 den dagen, og ble blåst bort. Det er en rørende historie om en eldre mann og en ung som han gir sine livstimer med overveldende raushet og tålmodighet. Med andre ord, den yngre mannen er et drittsekk. Skrivingen er veldig enkel og grei, og hovedpersonen er en mann, så jeg antok at den ble skrevet av en mann, igjen med mangel på bokomslag i ansiktet mitt mens jeg leste. Jeg anbefaler denne søte boken, som jeg nå tror er rettet mot unge voksne lesere.

Den ti år løk av Meg Wolitzer-hjernen min skulle være på en ti års lur fordi jeg kjøpte dette på Kindle og omtrent tre sider i, skjønte at jeg hadde lest den fra biblioteket bare noen måneder før. (Ingen refusjoner!) Hvis jeg husker riktig, er denne boken en slags mørk skive av livet om en gruppe kvinnelige venner, alle mødre, på Manhattan og områdene rundt. Når de kommer ut av dis av rookie -morsrollen på slutten av barnas barneskoleår, må de finne ut hva de gjør med livet, og avslører forskjellige emosjonelle kamper. Jeg er overbevisende for mange urbane mødre, antar jeg.

Middagen av Herman Koch – Denne boken er Crazytown. Fortelleren virker pålitelig når han setter scenen til at tenåringsbarnet sitt skjuler noe for ham på mobiltelefonen til du innser at mannen har utrolig tvilsom etikk. Til syvende og sist mister han all troverdighet med leseren når han deler å fordømme historier fra sin egen fortid. Som moderne forelder er det ganske interessant å vurdere det bekymringsfulle scenariet som er avbildet i boken, som involverer tenåringens videoer som er lagt ut på YouTube.

Feilen i våre stjerner* av John Green – en annen rettet mot unge voksne, men fantastisk for enhver leser. Advarsel: Tungt tema på kreft, så hvis du ikke kan takle det, vet du nå. Jeg anbefaler denne vakre historien om tenårings utenforstående. I tillegg til? 3,99 dollar på Kindle.

Rekonstruere Amelia av Kimberly McCreight – Jeg vet ikke om dette er for tenåringer, noe som får meg til å føle meg litt stum, men det handler absolutt om dem. men også en mor. En jente har dødd, sannsynligvis etter å ha hoppet av taket, etter noen antyder jenter-type opplevelser, og hennes alenemor fortsetter å få tekstmeldinger som gir henne hint om at det er mye mer i saken enn hun trodde. Spenning, men ikke skummel.

Hvor du gikk, Bernadette* av Maria Semple-denne boken var herlig å lese på grunn av dens ultra-Quirky hovedperson og den uvanlige strukturen som er et utvalg av bokstaver og filer som forteller historien om en smart, talentfull kvinne i Seattle som har forlatt karrieren, tar ikke vare på huset sitt og ikke melder seg frivillig på datterens skole. Reisen hennes er underholdende og uventet.

Interessene* av Meg Wolitzer – Hvis du er en sommerleirperson, spesielt en kunstnerisk, bør du lese dette. En gruppe voksne venner går gjennom flere tiår av livet og glorifiserer dagene de alle møttes i en landlig kunstleir i New York. Når de tåler prøvelsene i voksen alder – kjærlighet, depresjon, barn, yrkesnavigasjon – fortsetter de å tro at de var deres sanneste selv som ungdom på sommerleiren.

Etter å ha prøvd begge stilarter av Kindle, velger jeg papirhvit til personlig bruk fordi det er fokusert på å være en bok. Når jeg leser, vil jeg ikke vite at Facebook eller e -post bare er et klikk unna. Det er enklere å gå seg vill i en historie i dette formatet. Jeg tar med det hele og batteriet varer evig, som uker.

Har du en Kindle? Hva er det du leser?

Avsløring: Dette innlegget er ikke sponset, og alle meninger er mine egne. Jeg fikk Kindle Fire for anmeldelse. Jeg fikk Kindle Paperwhite som en gave. Jeg elsker det. Hvis du kjøper noe på Amazon gjennom en av disse koblingene, vil vi tjene Affilispiste gebyrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *