Scarlett, 3 år, nekter å bruke alle typer bukser som ikke er leggings. Ingen glidelås eller knapp skal passere over hoftene hennes. “Strekkbukser eller ingen bukser” er hennes motto.

Ryan så godt som jeg er delvis for jeans. Hennes enorme søsken Julian har hatt denim siden han var et par måneder gammel, samt har på seg mye av tiden. Ryan så vel som jeg bruker jeans mye av tiden også, så vel som han holder Julian utstyrt i oppdaterte vasker. Jeg er klar over at jeg høres mer grunt ut av øyeblikket, så la oss bare velge det. I utgangspunktet har vi vært motvillige til å godta leggings-garderoben hennes.

Da jeg så Levi’s småbarnske i min regionale uavhengige unggutten, ble jeg forelsket.

Disse Levis jeggings er perfekte for Scarlett. De føler seg myke så vel som tøyelige som leggings og tilbyr den elastiske midtseksjonen som kreves av det utstående magesettet. Med en skjorte som henger over linningen, ser de ut som jeans, inkludert varemerket Levi Stitching samt Red Tag. så vel som hun helt gikk for det.

(FYI, jeg kan bare oppdage dem i en nettbutikk, Cookie er i tillegg til Levis nettbutikk. Jeg betalte mindre enn $ 20 for disse småbarna -jeggings så vel som de bare kommer i størrelser 12, 18 så vel som 24 måneder.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *