deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Premier Nutrition har brukt geniale ernæringsprodukter i over et tiår nå. Nylig prøvde jeg de velsmakende proteinbarene deres i tillegg til rister.

Det fremste proteinshake består av 30 g topp-protein, 1 gram sukker, er bare 160 kalorier i tillegg til å hjelpe deg med å drive kroppen din etter et energisk trening. Hver rist er næringsrikt med 8 nødvendige aminosyrer, 24 vitaminer og mineraler, samt en eksepsjonell kilde til kalsium. De er tilgjengelige i tre velsmakende smaker, sjokolade, vanilje samt jordbær.

Etter min rutinemessige fysiske kondisjonsrutine i morges hadde jeg en fremste ernæringssjokoladeproteinshake. Det var tilfredsstillende, velsmakende så vel som ga meg energien jeg trengte for å ta vare på bitguttene mine. Protein leverer energi til kroppen som hjelper til å hindre oss i å ende opp med å bli trette. Hektiske mødre krever protein siden vi bruker mye energi som tar vare på andre. Derfor er det ekstremt avgjørende å ta vare på kroppene våre først.

Midt på ettermiddagen, ideell rundt lur tid, føler jeg ofte at jeg kan ta en lur også. Imidlertid forstår jeg at jeg har husarbeid å gjøre, e mailer til svar så vel som andre gjøremål, så det er ikke et alternativ å ta en lur. Å spise en fremste proteinbar på ettermiddagen gir meg den ekstra energien jeg krever for å lage den med resten av dagen.

Med 30 gram protein av høy kvalitet, har den fremste proteinstangen det som trengs for å være den mest praktiske erstatningsstangen i hyllene. Disse stengene er næringsrike, velsmakende i tillegg til å komme i sjokolade peanøttsmør, dobbel sjokoladekrise, samt yoghurt peanøttsmørknase. Hver stolpe består av 30 g protein, null transfett, null hydrogenerte oljer, samt ingen høy fruktose mais sirup. Den doble sjokoladeknaset tilfredsstiller min mellom ettermiddagens sjokolade som trang uten skyld!

Relaterte helse- og velværefordeler ved agurker

Premier Nutrition Bars samt Shakes tilbys å kjøpe i Costco, Sam’s Club, Meijer, Wal-Mart samt på internett på Premiernutrition.com. For mye mer info om Premier Nutrition, se dem på Facebook eller Premier Nutrition Blog.

*Avsløring: Jeg fikk et utvalg av fremste proteinbarer samt rister i bytte for denne gjennomgangen. Alle meninger er presise så vel som 100% mine.

Handle nå
Annonser av Amazon

Premier Protein Shake 30g Protein 1G Sukker 24 VIT …

24,99 dollar

Bestselger

(161702)Dagens tilbud

ender inn

Premier Nutrition High Protein Shake, Vanilla, 1 …

45,75 dollar

Bestselger

(841)

Dagens tilbud

ender inn

Premier protein Fjern drikke, tropisk slag, 20g pr …

$ 30,79

Bestselger

(29573)

Dagens tilbud

ender innPremier Protein, Nutrition High Protein Shake, Van …

$ 23.99

Bestselger

(26)

Dagens tilbud

ender inn

Premier protein 100% myseproteinpulver (keto f …

19,98 dollar

Bestselger

(26442)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *