Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

https://apis.google.com/js/plusone.jsas en mor til fem barn. Jeg er altfor kjent med uttrykket, “Mamma, magen min gjør vondt!” Mageproblemer forårsaket av smertefull gass, mat- eller drikkeintoleranse, overbelastning av søppelmat eller bare vanlige nerver forekommer hos amerikanske babyer og barn hver eneste dag. Min syv år gamle datter lider av barnangst som ofte fører til magesmerter. Min mann og jeg prøvde flere over disk rettsmidler, men fant ut at mange av dem består av skadelige kjemikalier eller verre har bivirkninger. Takk og lov.

Den første og eneste homøopatiske anti-gassen dråper for barn som selges i Amerika, og mage rolig forsyner rask lettelse av magesmerter og den medfølgende gassen, oppblåsthet, kramper og mer. Da jeg ga datteren min mage ro for magen i magen, fant hun lettelse i løpet av ti minutter. Det hjelper med å ta vare på fordøyelsessmerter og stimulerer selvhelbredelse. Magesalen er trygt å gi til spedbarn for kolikk, hikke eller tenner og barn 12 og under for gassmerter eller fordøyelsesproblemer. “Foreldre kan føle seg bra med å gi magen ro for trygg, mild og rask lettelse av disse veldig vanlige klagene hos barn,” sier Jacqueline Lawrence, grunnlegger og president for TJL Enterprises the Makers of Tummy Calm. “Som mor, bestemte jeg meg for å skape det jeg tror er det smarte alternativet til simetikon, som i årevis var for foreldre og barneleger, selv om studier viser at det ikke er effektivt. Mange populære simetikonbaserte produkter er tatt av hyllene i Amerika, og skapt en ny etterspørsel etter alternativer. Enten produsert av luft svelget under spising eller fra gråt, magesmerter brakt av nerver, eller fra mat eller drikke som ikke er enige, hjelper magen ro naturlig med å berolige små fordøyelsessystemer. I tillegg elsker babyer og barn smaken. ”For mye mer informasjon om magen Rolig Natural Gas Relief, besøk TummyCalm.com.

*Avsløring: Jeg fikk en flaske magesal og ren og naturgassavlastning i bytte mot denne gjennomgangen. Alle meninger er nøyaktige og 100% mine.

Cascia Talbert er en travel blogger, utgiver, frilansskribent, online kjøpmann og mor til fem barn, som bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskap for å skrive og holde seg frisk, startet hun Healthy Mommies Magazine i 2007. Healthy Mommies Magazine er for tiden rangert som den beste helsebloggen for mammaer og inneholder flere helseekspertforfattere og mamma -bloggere. Fru Talbert mener at hvis mødre er godt utdannet om helseproblemer og hvordan de kan holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine og snu overvektstatistikken i barndommen i USA.

Relatert en blæreinfeksjon og postmenopausale kvinner

Fru Talbert er en omtalt helseblogger på Wellsphere.com, og artiklene hennes finner du også på ezinearticles.com. Hun driver også det sunne mødre sosiale nettverket på Ning, er Chief Marketing Officer for Talbert Nutrition LLC, og er i det rådgivende styret for sosiale medier for America’s Wellness Challenge. Følg henne på Google+.

Hvis du likte dette innlegget, kan du glede deg over disse historiene.

Laster …

var marketGidDate = ny dato (); dokument.write (”);

Link til dette innlegget: Tummy ro-ren og naturlig homeopatisk anti-gass dråper for spedbarn og barn

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *