deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Da jeg hørte at det er et produkt som kan få stinkende stinkende deodorant flekker ut av tee -skjorter som har vært der i mange år, måtte jeg prøve det selv.

Deo-Go er en ny formel utviklet for å være 100% effektiv for å eliminere herdet, utvikle opp flekker som vises på klærnes armhuler.

Alt du krever å gjøre er å spraye det på under armene til de misfargede T-skjortene, samt la det suge i 20 minutter. Kast deretter plagget atskilt fra din rutinemessige vaskeri i vaskemaskinen. Hvis misfargen ikke kommer ut aller første gang, kan du gjenta prosessen.

Jeg bruker vanligvis ikke rosa. Flekkene under armhulene er så dårlige at T-skjorten nå har en offensiv lukt. Da jeg brukte deo-go til flekkene, samt overholdt instruksjonene på flasken, ble jeg overrasket over resultatene.

Etter å ha latt t-skjorten suge inn deo-go i 20 minutter i tillegg til å vaske alt av seg selv, kom ikke flekkene fremdeles ikke ut. Men da jeg behandlet det igjen, denne gangen og la den suge over natten, kom de best ut. Dette produktet fungerer, men hvis flekkene dine virkelig er malt i som mine, kan det ta et par forsøk.

Før

Etter

Belysningen er ikke ekstremt flott på disse bildene, så du ser kanskje ikke flekken, men hvis du ser nær, er den der.

Er deo-go verdt investeringen?

Du kan kjøpe en flaske deo-go på internett for $ 11.49, så vel som den vil behandle så mye som 15 skjorter. De har også en pengene -tilbake -garanti. Hvis produktet ikke får ut stedene, kan du få pengene tilbake. Den typiske kostnaden for en tee-skjorter er rundt $ 10-15, så hvis du kaster bort 15 tee-skjorter siden de har flekker på dem, kaster du $ 150-225. Hvis du verdsetter tee-skjortene dine, er det en klem av modifisering så vel som ja, deo-go er verdt investeringen.

Relatert FN -klimamodifiseringsrapport: Jordoppvarming, Glaciers smelting, havnivå stigende løver samt tigre samt bjørner, oh my!

For å oppdage mye mer om deo-go samt kjøpe en flaske, se getdeogo.com.

*Avsløring: Jeg fikk en flaske Deo-Go i bytte mot denne gjennomgangen. Alle meninger er presise så vel som 100% mine.

Cascia Talbert er en hektisk blogger, utgiver, frilansskribent, på internettleverandøren og mamma til fem barn, som bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie så vel som lovgivning så vel som en entusiasme for å komponere så vel som å holde seg frisk, startet hun Healthy Mothers Magazine i 2007. Healthy Mothers Magazine er for øyeblikket plassert Top Health and Wellness Blog for Mothers samt har en rekke av en rekke av Helse- og velvære profesjonelle forfattere så vel som morbloggere. Fru Talbert mener at hvis mammaer er godt informert om helse- og velværeproblemer, så vel som nøyaktig hvordan de skal holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine, samt reversere ungdomsstatistikken i USA i USA.

Fru Talbert er en omtalt helse- og velværebloggforfatter på Wellsphere.com, så vel som artiklene hennes kan også oppdages på ezinearticles.com. Hun driver også det sunne mødrene sosiale medietettverk på Ning, håndterer mammas naturlige helse og velvære samt velværebutikk, samt det er i det rådgivende styret for det sosiale nettverket for America’s Wellness Challenge

Link til dette innlegget: få vanskelige deodorant flekker ut med deo-go

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfull!

Delekvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *