deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Jeg tror det er ekstremt viktig for husholdningene å sitte sammen ved bordet i tillegg til å dele et måltid. Dette er den spesielle tiden der vi kobler til barna våre, samt diskuterer dagen. Da jeg vokste opp, så amerikanske ungdommer videre til kveldsmat, som foreldrene mine kalte det. Det ga oss muligheten til å tilbringe tid av høy kvalitet som familie.

Den viktigste delen av den høye kvaliteten er selve måltidet du deler. Jeg liker å prøve nye oppskrifter for barna mine å prøve, så vel som alltid leter etter sunne, næringsrike så vel som livlige alternativer. Når jeg oppdager en spesiell oppskrift, forblir den som en foretrukket i våre måltidsplaner. Nylig hadde jeg sjansen til å ta en titt på den interessante kokeboken, “Simply Tasty Sunday Middags: 52 Fresh Homestyle Recipes,” av Dina Foglio Crowell.

Da jeg bla med boka, tenkte jeg umiddelbart: “Wow, disse minner meg helt om min mors huslaging da jeg var ung i tillegg til at jeg definitivt vil dele disse oppskriftene med barna mine.”

Rett og slett velsmakende søndagsmiddager: 52 Ferske homestyle -oppskrifter

Oppskriftene varierer fra kjøttretter, til pasta, sjømat, supper, sider samt desserter. Dina inkluderer også livlige bilder for hver oppskrift. Hun har 52 middagskonsepter for å hjelpe deg med fantastiske så vel som uforglemmelige søndagsmiddager med familien. Disse oppskriftene har vært i Dinas husholdning i mange år, så vel som hennes hjerte er kjære.

“Da jeg vokste opp, var faren min en hardtarbeidende fyr med litt tid til seg selv,” skriver Dina.

”Uansett hvor hektisk han var, fikk han alltid tid til å lage mat til familien. På søndager skulle han lage en fantastisk middag fra bunnen av. Han ville stå opp tidlig om morgenen for å koke fjærkre som trengs for å lage sin velsmakende fjærkre nudelsuppe. ”

Relaterte hjelpende barna våre endte opp med å være mennesker i boka

“Faren min var middagsguruen mens mamma likte å bake desserter i tillegg til å finne opp velsmakende sideretter som hun er kjent for. I løpet av sommermånedene ba barnet mitt ofte om at Grammy hennes skulle lage sin favoritt, makaroni -salat. ”

“Bare velsmakende søndagsmiddager: 52 Fresh Homestyle Recipes,” tilbys å kjøpe på Amazon.com eller hvor som helst bøker blir solgt.

*Avsløring: Jeg fikk en kopi av Just Tasty Sunday -middager i bytte mot denne gjennomgangen. Alle meninger er presise så vel som 100% mine.

Link til dette innlegget: ganske enkelt velsmakende søndagsmiddager

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *