deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Mer enn en tredjedel av voksne i USA er overvektige. Dette er generelt på grunn av dårlig livsstil. Amerikanere er hektiske og er avhengige av komfort av å få tak i samt mat med høy kalori. Etter en lang skoledag, jobb, så vel som å skutt ungdommene rundt alt vi vil gjøre, er å sitte foran TV -ene våre. Hvis dette virker kjent for deg akkurat her, er noen grunnleggende sunne livsstiler du kan gjøre ideell nå for å stoppe overvekt tilknyttede sykdommer.

1. Rengjør spiskammeret.

Se nærmere på maten i spiskammeret ditt. Hvis det er ferdigpakket eller du ikke kan uttale en eller mye mer av komponentene, er det ikke bra for deg. Gå foran i tillegg til å kaste all usunn søppelmat i tillegg til å erstatte den med nøtter, frø, frisk frukt, grønnsaker samt fullkorn.

2. Stå opp av sofaen.

Hvis du bare ikke kan gå glipp av dine foretrukne Prime Time -TV -show, står du opp så vel som trinn mens du koser deg med TV. Invester i en elliptisk eller tredemølle. Hvis du ikke kan betale for treningsenheter, står opp så vel som trinn under reklamefilmene, men jeg er ganske sikker på at du kan oppdage noen rimelige treningsenheter på nettet. Noen grunnleggende øvelser du kan gjøre mens du nyter TV er knebøy, gå opp så vel som ned trappene, jogge på plass, hoppe knekt, sit-ups samt knaser.

3. Parker bilene og lastebilen i tillegg fra inngangsdører.

Når vi har det travelt, forteller instinktet oss å parkere så nær inngangsdørene som mulig. Neste gang du slipper ungdommene dine til den ekstra læreplanen, kjøp av dagligvarer eller skal jobbe tregt ned og parkere i tillegg borte fra dørene til bygningen. Å ta de få ekstra skritt vil hjelpe deg å være mindre stillesittende.

Relatert Hva er pankreatitt?

4. Handle dagligvarer etter at du har spist et måltid.

Dagligvarekjøp på en tom mage Ikke bare er dårlig for budsjettet ditt, det kan også friste deg å legge usunne matvarer i dagligvarekurven. Forsikre deg om at du har spist et næringsrikt måltid før du drar til matbutikken.

5. Gå til sengs tidligere.

Voksne krav 7-9 timers søvn om natten i kjøp for å være sunn. Dårlige søvnrutiner kan forårsake overvekt, hjertesykdom, samt depresjon. Hvis du får mindre enn syv timers søvn om natt, gå til sengs tidligere eller sett alarmen litt senere på morgenen.

Å lage liten livsstil vil hjelpe deg med å bli sunn, så vel som å føle deg bra.

*Bilder med tillatelse fra FreedigitalPhotos.net.

Kobling til dette innlegget: grunnleggende sunn livsstil Du kan lage nå

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *